Survivor 2022'de Avatar Atakan'ın Ceza Almasına Neden Olan Burger Olayı Kurgu Çıktı!

TV8'de yayınlanan Survivor All Star 2022 tüm heyecanıyla devam ederken, geçtiğimiz hafta dokunulmazlık oyununda Avatar Atakan'ın kendine hakim olamayarak yediği hamburger sonrası ceza alması olayı kurgu çıktı. 

 

TV8'de yayınlanan Survivor All Star 2022 tüm heyecanıyla devam ederken, geçtiğimiz hafta dokunulmazlık oyununda Avatar Atakan'ın kendine hakim olamayarak yediği hamburger sonrası ceza alması olayı kurgu çıktı. Son dönemde yayınlanan bölümlerinde gerilimin en üst seviyede hissedildiği Survivor All Star 2022'de geçtiğimiz hafta dokunulmazlık oyununda Avatar Atakan'ın kendine hakim olamayarak yediği hamburger sonrası ceza alması olayı kurgu çıktı. 

 

Kurgu çıktı!

 

Ekranların en çok izlenen yarışması Survivor Türkiye'de geçtiğimiz hafta yaşanan "tavuk" olayı çok konuşulmuştu. Yarışmacılardan Avatar Atakan'ın ödül sunumu için gelen tavuğu dayanamayıp ısırması ve sonrasında ceza aldığı anlar seyirciyi çok şaşırttı. Çoğu izleyici bu durumu "gerçek" sansa da olayın kurgu olduğunu iddia edenler de fazlaydı. Nitekim reklamı yapan firmanın yaptığı paylaşım kurguyu ele verdi.

 

İşte o paylaşım,

 

avatar atakan in cezasi kurgu cikti