Survivor 2023'te Ertuğ İle Nefise Arasında Gıybet Masası Tartışması! Açtırma Bayramlık Ağzımı!

TV8'de yayınlanan Survivor 2023 tüm hızıyla devam ederken, yayınlanan yeni fragmanda Ertuğ ile Nefise'nin gıybet masası tartışması olay oldu. 

 

TV8'de yayınlanan Survivor 2023 tüm hızıyla devam ederken, yayınlanan yeni fragmanda Ertuğ ile Nefise'nin gıybet masası tartışması olay oldu. TV8'de yayınlanan Survivor 2023 tüm hızıyla devam ederken, yayınlanan yeni fragmanda Ertuğ ile Nefise'nin gıybet masası tartışması olay oldu. 

 

Acun Ilılcalı’nın yapımcılığını yaptığı Survivor’da heyecan devam ediyor. Ünlüler takımındaki Ertuğ’un takımı yarışmacısı Ertuğ'un, yeni bölüm fragmanındaki "Geldik gıybete. Gıybet masası kuralım" sözleri Nefise'yi çılgına çevirdi. Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını yaptığı Survivor 2023 hız kesmeden devam ediyor. Yarışmanın yeni bölümü bu akşam ekranlara gelecek. Survivor 2023’ün yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Survivor’un 92. bölümünde tansiyon yükseldi.

 

Yeni fragmanda Ertuğ'un "Geldik gıybete. Gıybet masası kuralım" sözlerine içerleyen Nefise, "Gıybet masasına gidelim diye bir şey dedim mi? Yazıklar olsun. Sen ne kadar yalancı bir insansın" ifadeleriyle yanıt verdi. Nefise, sözlerinin devamında, "Yüzüne söylemiyorsam arkasından da söylemiyorum. Benim de bildiğim şeyler var. Benim de bayramlık ağzımı açtırma" dedi.

 

“BÖYLE BİR ŞEY ASLA OLMADI”

 

"Ertuğ, herkesi gıybet masasına topluyorum gibi bir açıklama yaptı. Ben ne eski takımımı ne de şimdiki takımımı toplayıp bir yerde kulis yaptım. Böyle bir şey asla olmadı" diyen Nefise'ye Ertuğ'dan yanıt gecikmedi.

 

Genç yarışmacı şu ifadeleri kullandı:

 

"Gidip de arkadan farklı, önden farklı konuşmak bence çok ağır bir itham. Galiba şakalaşmalar gıybet olarak algılanıyor burada. Bu yüzden ben kesinlikle kabul etmiyorum."