Survivor 2023'te Haftanın İlk Eleme Adayı Kim Oldu? 22 Ocak 2023 İlk Yokluk Adası Yolcuları Kimler Oldu?

Survivor 2023'te 22 Ocak 2023 tarihinde haftanın ilk eleme adayı kim oldu? TV8'de yayınlanan Survivor 2023'te oynanan ilk dokunulmazlık oyununda haftanın ilk kaybedeni Ünlüler takımı olurken ilk eleme adayı belli oldu. Peki Survivor 2023'te 22 Ocak 2023 tarihinde haftanın ilk eleme adayı kim oldu? Fenoreporter olarak canlı yayınla beraber aynı anda kararları aktardık.. Cevaplar haberimizde..

 

Survivor 2023'te 22 Ocak 2023 tarihinde haftanın ilk eleme adayı kim oldu? TV8'de yayınlanan Survivor 2023'te oynanan ilk dokunulmazlık oyununda haftanın ilk kaybedeni Ünlüler takımı olurken ilk eleme adayı belli oldu. Peki Survivor 2023'te 22 Ocak 2023 tarihinde haftanın ilk eleme adayı kim oldu? Cevaplar haberimizde..

 

Survivor 2023'te 22 Ocak 2023 tarihinde haftanın ilk eleme adayı kim oldu? 

 

TV8'de yayınlanan Survivor 2023'te oynanan ilk dokunulmazlık oyununda haftanın ilk kaybedeni Ünlüler takımı olurken ilk eleme adayı belli oldu. Yapılan Ünlüler Konseyinde Yusuf Güney 4 oy, Kürşat Juan 3 oy, Candu Tuman 1 oy, Ertuğ 1 oy, Çağla 1 oy, Buse 1 oy, Aysu 1 oy alırken haftanın ilk Yokluk adasına giden ismi Yusuf Güney oldu. Oylama sonunda Yokluk Adası'na giden ilk isim Yuuf olurken "Bu bir yarışma sorun yok. Kimseye bir kırgınlığım yok. Çoğunluk ne derse o olacak" ifadelerini kullandı. Yokluk adasına giden ikinci ismi Zeynep Alkan belirlerken Zeynep yaptığı açıklamada "Kendimi seçebiliyor muyum?" ifadelerini kullanarak red alarak "Herkesi çok seviyorum o yüzden karar vermek çok zor. Yeni geldiği için tanıma fırsatı olmadığım içim Ertuğ diyorum" ifadelerini kullandı. Bunun üzerine "Büyük bir haksızlık var. Ben bunu kabul etmiyorum. Ben bunu kabul etmiyorum. Ne diyeceğimi bilemiyorum ama biraz sitemliyim. Kabul edemiyorum bu durumu" ifadelerini kullandı. Zeynep Alkan sonrasında tekrar söz alarak "Evet haksızlık yaptım tekrar yeni bir isim söylebilir miyim?" ifadelerini kullanırken, Acun Ilıcalı bunu reddetti. Bu durumda Yokluk adasında giden isimler Yusuf Güney ve Ertuğ Onur oldu.