Survivor 2023 Yusuf Yıldız Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Survivor 2023 Yusuf Yıldız kimdir? TV8'de yayınlanan Survivor 2023'te yedeklerde yer alan Yusuf Yıldız ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Yusuf Yıldız kimdr? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Survivor 2023 Yusuf Yıldız kimdir? TV8'de yayınlanan Survivor 2023'te yedeklerde yer alan Yusuf Yıldız ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Yusuf Yıldız kimdr? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

survivor 2023 yusuf yildiz kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Survivor 2023 Yusuf Yıldız kimdir?

 

Yusuf Yıldız kimdir? Yusuf Yıldız 31 yaşında olduğunu söyledi. Çatalca’da yüzme antrenörü olarak çalıştığını söyledi. Sözlendiğini ve sözlü olduğunu, yazın Rümeysa ile evleneceğini söyledi. İstanbullu olduğunu söyledi. 6 seneden beri survivor hayali kurduğunu söyledi. Spor kariyerine de güvendiğini tüm sporlarda amatör branşlarda olduğunu söyledi. Survivor’daki hedefinin yarışmacı olmak istediğini söyledi. Psikolojik ve mental olarak çok kendisine güvendiğini söyledi. Yarışmaya hazır olduğunu çok özel bir hikayesi olmadığını halktan çıktığını söyledi. Rumeysa'nın enerji konusunda çalıştığını, elendiğinde kendisini arayacaklarını söyledi.