Survivor 2024 All Star'da Haftanın İletişim Oyununu Hangi Takım Kazandı? 6 Mart 2024!

"Survivor ödül oyununu kim, hangi takım kazandı? Survivor All Star 2024 eleme adayları kimler oldu?" sorularının yanıtını aranıyor. İletişim oyununun ödülü yarışmacılar istedikleri bir arkadaşlarıyla görüşemesinin yanı sıra, menemen, ekmek, beyaz peynir ve çikolatayı içeriyordu. Peki, Survivor ödül oyununu kim, hangi takım kazandı? Survivor All Star 2024 eleme adayları kimler oldu? İşte Survivor haftanın eleme adayları…

 

"Survivor ödül oyununu kim, hangi takım kazandı? Survivor All Star 2024 eleme adayları kimler oldu?" sorularının yanıtını aranıyor. İletişim oyununun ödülü yarışmacılar istedikleri bir arkadaşlarıyla görüşemesinin yanı sıra, menemen, ekmek, beyaz peynir ve çikolatayı içeriyordu. Peki, Survivor ödül oyununu kim, hangi takım kazandı? Survivor All Star 2024 eleme adayları kimler oldu? Ogeday ve Avatar Atakan parkurda nerdeyse baş başa atış bölümüne geldi. Uzun süren atışların ardından Ogeday ve Atakan'ın labutları saliseler ile peş peşe fileye düştü. Kırmızı takım ve Mavi takım arasında gerginlik yaşandı.  Sercan ile Mavi takımdan Yaman, Hakan, Yasin arasında oyun esnasında sevinç ve bağırma üzerine tartışma yaşandı. Gerginlik Yağmur ve Nefise'nin oyunu başlayana kadar devam etti.

 

survivor 2024 all star da hafanin iletisim oyununu hangi takim kazandi

 

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI? 

 

Survivor All Star'da iletişim oyununun ilk turu kadınlarda Mavi takım 8-6 kazandı. İkinci tur erkeklerde Kırmızı takım 8-6 kazandı. İki sonuçta aynı skorla olunca üçüncü tura iki takımın en iyileri çıktı. Dişe diş süren mücadelenin finalinde 3-2'lik skorla Mavi takım kazandı. 

 

HAFTANIN ELEME ADAYLARI KİMLER? 

 

Survivor 2024 All Star'da haftanın eleme adayları arasında Mustafa Kemal Kurt, Batuhan Karacakaya, Yaman Keleş, Hakan Hatipoğlu bulunurken, kimin eleneceği bu akşam yapılacak düello oyunları sonrası ortaya çıkacak. 



Etiketler: