Survivor 2024 All Star'da Nagihan Karadere Ve Turabi Çamkıran İle İlgili Gündem Yaratan İddia!

TV8'de yayınlanan Survivor 2024 All Star tüm hızıyla devam ederken Nagihan Karadere ve Turabi Çamkıran ile ilgili iddialara magazin gündemine bomba gibi düştü. 

 

Survivor All Star'ın en dikkat çeken isimlerinden olan Nagihan Karadere'nin kazancıyla ilgili Söylemezsem Olmaz yorumcuları iddialarda bulundu. Didem Delen, Survivor yarışmacıları için "Nagihan ve Turabi ile farklı anlaşma yapılmış" dedi.

 

Survivor All Star Turabi'nin gidişi ve geçtiğimiz günlerde Nagihan Karadere'nin diskalifiye olacağı haberleri ile uzunca bir süre konuşuldu. Söylemezsem Olmaz yorumcuları ise Survivor All Star yarışmacıları hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Didem Delen "Turabi'nin sosyal medya gücünün de çok büyük farkında olan bir isim Acun ve çok iyi bir yarışmacı olduğunun da. Onlar bu şekilde bir anlaşma kısa süreli bir anlaşma yaptıkları söyleniyordu, Nagihan da gidecek. Nagihan ve Turabi ile farklı anlaşma yapılmış diğer yarışmacılardan çünkü ikisi de reyting canavarı ikisi de çok yüksek marjinal karakterler." dedi. Bilal Özcan ise aylık kazanç açıklamasıyla dikkat çekti. Özcan, "Nagihan'ın ne kadar para aldığını söyleyeyim atla deve değil, ayda 400 bin lira, haftada 100 bin lira üzerinden orada kaldığı müddetçe o parayı almaya devam edecek. Yapılan işe karşılık çok da büyük bir para değil" iddiasında bulundu.