Survivor Adası'nda Neler Oluyor? Acun Ilıcalı'dan Olay Yaratan Açıklama!

Survivor Adası'nda neler oluyor? TV8'de yayınlanan Survivor All Star 2022 tüm heyecanıyla devam ederken, yayınlanan yeni fragmanda adanın bir kez daha karıştığı görülürken, Acun Ilıcalı'nın sözleri sosyal medyada gündem oldu. Peki Survivor Adası'nda neler oluyor? Cevaplar haberimizde..

 

Survivor Adası'nda neler oluyor? TV8'de yayınlanan Survivor All Star 2022 tüm heyecanıyla devam ederken, yayınlanan yeni fragmanda adanın bir kez daha karıştığı görülürken, Acun Ilıcalı'nın sözleri sosyal medyada gündem oldu. Peki Survivor Adası'nda neler oluyor? Cevaplar haberimizde..

 

Ekranların sevilen programı Survivor'ın yeni bölüm fragmanı heyecan yarattı. Adada olayların karıştığı yeni bölümde Acun Ilıcalı yaşananları, "15 yıllık Survivor tecrübemde herhangi bir yarışmacının herhangi bir yarışmacı için böyle bir şey dediğini duymadım." sözleri ile yorumladı. İşte detaylar…

 

survivor adasinda neler oluyor acun ilicali nin sozleri damga vurdu 1

 

Nisa ve Ogeday Sude ve beni hoş olmayan durumlara düşürdüler!

 

Survivor All Star 2022 son hızı ile devam ediyor. Acun Ilıcalı'nın şimdiye kadarki yarışmalar arasında en zor olanı olarak tanımladığı Survivor'da yeni bölüm fragmanı heyecan yarattı. Yeni bölüm fragmanınında konuşan Mert'in "Nisa ve Ogeday Sude ve beni hoş olmayan durumlara düşürdüler." dediği görülüyor.

 

survivor adasinda neler oluyor acun ilicali nin sozleri damga vurdu 2

 

Sude ise gözyaşlarına boğuluyor. Nisa ile Mert arasında yaşanan gerilimde Mert, "Senin her olduğun yerde bir şey çıkıyor farkında mısın? Kaos çıkıyor" sözleri ile Nisa'ya yükleniyor. Aycan'ın 'Ogeday ve sen ayıp ettiniz' sözlerine Nisa 'Ben gözümün önünde gördüm Aycan" cevabını veriyor.

 

survivor adasinda neler oluyor acun ilicali nin sozleri damga vurdu 3

 

Mert, "Ben gözümün önünde gördüklerimi anlatayım mı Nisa ister misin?" sözleri ile karşılık veriyor. Nisa Mert'i kast ederek "O kendi yalanları içinde öyle bir boğulacak ki şimdi kimse onu çıkaramaz oradan" sözlerini kullanıyor. Sude'nin ise kamera karşısında gözyaşlarına hakim olamadığı görülüyor.

 

survivor adasinda neler oluyor acun ilicali nin sozleri damga vurdu 4

 

Gerilim konseye de taşınıyor. Ogeday konseyde yaptığı açıklamada, "Bildiğim bir şeyi söylemek zaten kolay değildi. Ben de hepsini söylemeyemedim. Eğer ki kendi de ismi gibi Mert ise bunu açık bir şekilde söyler" sözlerini kullanıyor.

 

survivor adasinda neler oluyor acun ilicali nin sozleri damga vurdu 5

 

Acun Ilıcalı ise yaşananları, "15 yıllık Survivor tecrübemde herhangi bir yarışmacının herhangi bir yarışmacı için böyle bir şey dediğini duymadım." sözleri ile yorumluyor. Tüm bu yaşananlar boyunca Sude'nin çok gergin olduğu kameralara yansıyor. Yaşananların ayrıntısı ise Survivor'ın yeni bölümünde açıklık kazanacak.

 

survivor adasinda neler oluyor acun ilicali nin sozleri damga vurdu 6