Survivor All Star 2022'de Erzak Hırsızlığı İddiası! Neler Yaşandı?

Survivor All Star 2022'de neden gerilim yaşanıyor? TV8'de yayınlanan Survivor All Star 2022'de heyecan ve gerilim tüm hızıyla devam ederken, bu akşam yayınlanacak bölümde Ünlüler Takımı'ndaki hırsızlık tartışması gündeme damga vurdu. 

 

Survivor All Star 2022'de neden gerilim yaşanıyor? TV8'de yayınlanan Survivor All Star 2022'de heyecan ve gerilim tüm hızıyla devam ederken, bu akşam yayınlanacak bölümde Ünlüler Takımı'ndaki hırsızlık tartışması gündeme damga vurdu. Son dönemde yayınlanan bölümlerinde aşk, nefret, gerilim, adrenalin ve daha bir çok heyecanın yaşandığı Survivor All Star 2022'de bu akşam yayınlanacak bölümde Ünlüler Takımı'ndaki hırsızlık tartışması gündeme damga vurdu. 

 

Batuhan'dan ağır sözler!

 

TV8'de yayınlanan Survivor All Star 2022'de heyecan ve gerilim tüm hızıyla devam ederken, bu akşam yayınlanacak bölümde Ünlüler Takımı'ndaki hırsızlık tartışması gündeme damga vurdu. Survivor All Star’da Ünlüler takımında hırsızlık iddiası! Bu akşam yayınlanacak bölümün tanıtımında Avatar Atakan ile Batuhan’ın erzaklarının çalındığı yönündeki iddiası sonrası Batuhan, Barış-Adem ikilisini suçladı. 

 

batuhan karacakaya hirsizlik suclamasiyla gundem oldu