Survivor All Star 2022'de Haftanın İlk Eleme Adayı Yunus Emre Oldu!

TV8'de yayınlanan Survivor All Star 2022'de heyecan, gerilim ve aksiyon tüm hızıyla devam ederken, yapılan konsey sonrası haftanın ilk eleme adayı Gönüllüler Takımı'ndan Yunus Emre olarak Sürgün Adası'na gönderildi. 

 

TV8'de yayınlanan Survivor All Star 2022'de heyecan, gerilim ve aksiyon tüm hızıyla devam ederken, yapılan konsey sonrası haftanın ilk eleme adayı Gönüllüler Takımı'ndan Yunus Emre olarak Sürgün Adası'na gönderildi. Son dönemde hakkında yapılan birçok spekülasyon ve bir çok olayla izlenme rekorları kıran TV8'de yayınlanan Survivor All Star 2022'de heyecan, gerilim ve aksiyon tüm hızıyla devam ederken, yapılan konsey sonrası haftanın ilk eleme adayı Gönüllüler Takımı'ndan Yunus Emre olarak Sürgün Adası'na gönderildi.  

 

Yunus Emre Sürgün Adası'na gönderildi! 

 

Dokunulmazlık oyununu, en iyiler mücadelesinde 6-5 Ünlüler Takımı'nın üstünlüğü ile bitince haftanın ilk konseyi Gönüllüler Konseyi oldu. Gönüllüler Konseyi'nde yapılan oylamada 7 oy alan Yunus Emre, Survivor All Star 2022'de haftanın Sürgün Adası'na gönderilen ilk isim oldu. 

 

survivor all star 2022 de haftanin ilk eleme adayi yunus emre oldu