Survivor All Star 2022'de Sema Aydemir Yarışmadan Çekiliyor Mu?

Survivor All Star 2022'de Sema Aydemir yarışmadan çekiliyor mu? TV8'de yayınlanan Survivor All Star 2022'de heyecan, gerilim ve aksiyon tüm hızıyla devam ederken yeni yayınlanan bölüm fragmanında Sema Aydemir'in konsey konuşmaları damga vururken, yarışmadan çekileceğini ima etti.

 

Survivor All Star 2022'de Sema Aydemir yarışmadan çekiliyor mu? TV8'de yayınlanan Survivor All Star 2022'de heyecan, gerilim ve aksiyon tüm hızıyla devam ederken yeni yayınlanan bölüm fragmanında Sema Aydemir'in konsey konuşmaları damga vururken, yarışmadan çekileceğini ima etti. Son dönemde yayınlanan bölümde yarışmacılar arasındaki gerilim her geçen gün artarken yeni yayınlanan Survivor All Star 2022 bölüm fragmanında Sema Aydemir'in konsey konuşmaları damga vururken, yarışmadan çekileceğini ima etti.

 

survivor all star 2022 de sema aydemir yarismadan cekiliyor mu

 

Survivor All Star 2022'de Sema Aydemir yarışmadan çekiliyor mu?

 

TV8'de yayınlanan Survivor All Star 2022'de heyecan, gerilim ve aksiyon tüm hızıyla devam ederken yeni yayınlanan bölüm fragmanında Sema Aydemir'in konsey konuşmaları damga vururken, yarışmadan çekileceğini ima etti. Yayınlanan yeni fragmanda önce oyunlarda kardeşi Seda'nın oyunlarda sakatlanması üzerine kardeşi Seda ile bir tartışma yaşayan Sema Aydemir, ardından konseyde bombayı patlattı. Yaptığı açıklamada "İlerleyen dönemlerde çok daha sert şeyler olacak. Benim bunları kaldıracak gücüm yok. O yüzden bazı kararlar aldım" ifadelerini kullanan Sema, yarışmadan çekileceğinin sinyalini verdi.