Survivor Aşkım Burçe Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Survivor Aşkım Burçe kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Aşkım Burçe ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılmaktadır. Peki Aşkım Burçe kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Cevaplar haberimizde..

 

Survivor Aşkım Burçe kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Aşkım Burçe ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılmaktadır. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Aşkım Burçe ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılmaktadır. Peki Aşkım Burçe kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Cevaplar haberimizde..

 

survivor askim burce kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Aşkım Burçe kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Sevgilisi var mı?

 

AŞKIM BURÇE TUNAY KİMDİR? 2000 doğumlu Tunay, İstanbul Akademik Cimnastik Spor Kulübü'nun sporcusudur ve 12-13 Ekim 2013 tarihlerinde Mersin'de düzenlenen Trampolin Cimnastik Türkiye Şampiyonası'nda I. Seri ve II. Seri'deki başarısı ile Türkiye Şampiyonu olmuştur. Aşkım Burçe Tunay, 2000 doğumlu. İstanbul Akademik Cimnastik Spor Kulübü Sporcusu Aşkım Burçe Tunay 12-13 Ekim 2013 tarihlerinde Mersin’de düzenlenen Trampolin Cimnastik Türkiye Şampiyonası’nda I. Seri ve II. Seri deki başarısı ile Türkiye Şampiyonu olmuştur. 20 yaşında ve 1.62 boyunda olan Aşkım Burçe Tunay, kendini şu sözlerle tanımlıyor; 12.05.2000’de İstanbul’da doğdum. 2006 yılına kadar İstanbul’da yaşadım. 2006 yılında ailecek Kayseri’ye taşındık. 2007 yılında cimnastik yapmaya başladım. 2010 yılında İstanbul’a geri döndük. 2010’dan beri İstanbul’da yaşıyorum. 2013 yılında milli takım sporcusu oldum.

 

Survivor 2020’nin dikkat çeken yarışmacısı Aşkım Burçe Tunay, 2000 yılında dünyaya geldi. İstanbul Akademik Cimnastik Spor Kulübü Sporcusu Aşkım Burçe Tunay 12-13 Ekim 2013 tarihlerinde Mersin'de düzenlenen Trampolin Cimnastik Türkiye Şampiyonası'nda I. Seri ve II. Seri deki başarısı ile Türkiye Şampiyonu olmuştur. İlkokul eğitimini Kayseri Besime Özderici İlkokulu'nda almıştır. Ortaokul'dayken tekrar İstanbul'a taşındı ve İstanbul Yahya Kemal Beyatlı Ortaokulu'nda eğitimini tamamladı. Lise eğitimine Maltepe Anadolu Lisesi'nde başladı fakat Kadıköy Final Temel Lisesi'nden mezun oldu. Şu an Işık Üniversitesi'nde Endüstri Mühendisliği bölümünde eğitimine devam etmektedir. İstanbul Akademik Cimnastik Spor Kulübü'nde aktif sporculuk yapmaktadır. Survivor 2020'nin dikkat çeken yarışmacısı Aşkım Burçe Tunay'ın boyu 1,62 cm'dir.