Survivor Ayşe Yüksel Ve Evrim Keklik İle İlgili Dikkat Çeken Survivor İddiası! Ekrana Dönüyorlar!

TV8'de yayınlanan Survivor 2022 All Star yarışmacılarından Ayşe Yüksel ve Evrim Keklik ikilisi ile ortaya atılan iddialara göre, ikili Survivor 2023 ile birlikte yeniden ekranlara dönüş yapacaklar. 

 

TV8'de yayınlanan Survivor 2022 All Star yarışmacılarından Ayşe Yüksel ve Evrim Keklik ikilisi ile ortaya atılan iddialara göre, ikili Survivor 2023 ile birlikte yeniden ekranlara dönüş yapacaklar. TV8'de yayınlanan Survivor 2022 All Star yarışmacılarından Ayşe Yüksel ve Evrim Keklik ikilisi ile ortaya atılan iddialara göre, ikili Survivor 2023 ile birlikte yeniden ekranlara dönüş yapacaklar. 

 

Survivor 2023 hakkında ilk gelişmeler belli olmaya başladı!

 

Diman Arcana'nın haberine göre; Ocak ayında izleyiciyle buluşacak olan Survivor’ın yeni sezonu merakla beklenirken Survivor Panorama ve Ekstra programlarında yorumcu olarak yer alacak isimler hakkında ilk detaylar gelmeye başladı. Önümüzdeki sezon Panorama kadrosuna katılacak ilk isim 2020 ve 2022 sezonlarında yarışan Evrim Keklik olurken, iddialara göre yorumcu olarak kadroya dahil olacak bir diğer isim ise 2021 ve 2022 sezonu finalistlerinden Ayşe Yüksel olacak.