Survivor Berna Keklikler'i Hiç Böyle Görmediniz! Meğer...!

TV8'de yayınlanan Survivor All Star 2022'de heyecan ve gerilim tüm hızıyla devam ederken, yarışmacılardan Berna Keklikler'in daha önce oyunculuk yaptığı ortaya çıktı. Peki Berna Keklikler daha önce nerelerde rol aldı? Cevaplar haberimizde..

 

TV8'de yayınlanan Survivor All Star 2022'de heyecan ve gerilim tüm hızıyla devam ederken, yarışmacılardan Berna Keklikler'in daha önce oyunculuk yaptığı ortaya çıktı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla ve aldığı oyunlarla dikkat çeken Survivor All Star Gönüllüler Takımı'ndan Berna Keklikler'in daha önce oyunculuk yaptığı ortaya çıktı. Peki Berna Keklikler daha önce nerelerde rol aldı? Cevaplar haberimizde..

 

berna keklikler goz6 da rol almis

 

Göz6'da rol aldı! 

 

Şimdilerde Survivor All Star 2022'de yer alan ve Gönüllüler Takımı'nda yarışan yarışmacı Berna Keklikler'in daha önce bir başka reality show "Göz6" da 2016 yılında yarıştığı ve yarışmayı kazandığı ortaya çıktı. 

 

berna keklikler bizim okul 2

 

Zeki Alasya, Cezmi Baskın gibi isimlerle birlikte oynadı!

 

Şimdilerde Survivor All Star 2022'de yer alan ve Gönüllüler Takımı'nda yarışan yarışmacı Berna Keklikler'in daha önce başrollerinde Zeki Alasya, Cezmi Baskın, Levent Ülgen, Pınar Aydın, Volkan Severcan gibi isimlerin yer aldığı 2013 yılında yayınlanan "Bizim Okul" isimli komedi dizisinde rol aldığı ortaya çıktı. 

 

berna keklikler yasak elma 3

 

Yasak Elma'da da oynamış!

 

Başrollerinde Eda Ece, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz, gibi isimlerin yer aldığı FOX TV'nin fenomen dizisi Yasak Elma'da yer alan yarışmacı Berna Keklikler bu dizide ise Gülden karakterine hayat vermiş.