Survivor Berna Keklikler'in Kardeşi Berrin Keklikler'in Tuvalet Paylaşımı Olay Oldu!

TV8'de yayınlanan Survivor All Star 2022 yarışmacılarından Berna Keklikler'in kardeşi şarkıcı Berrin Keklikler'in tuvalette verdiği pozlar sosyal medyanın gündemine oturdu. 

 

TV8'de yayınlanan Survivor All Star 2022 yarışmacılarından Berna Keklikler'in kardeşi şarkıcı Berrin Keklikler'in tuvalette verdiği pozlar sosyal medyanın gündemine oturdu. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ve güzelliği ile büyüleyen TV8'de yayınlanan Survivor All Star 2022 yarışmacılarından Berna Keklikler'in kardeşi şarkıcı Berrin Keklikler'in tuvalette verdiği pozlar sosyal medyanın gündemine oturdu.  

survivor berna keklikler in kardesi berrin keklikler in tuvalet paylasimi olay oldu 1

Tuvaletler neden her zaman en güzel fotoğrafların çekildiği yerlerdir!

 

TV8'de yayınlanan Survivor All Star 2022 yarışmacılarından Berna Keklikler'in kardeşi şarkıcı Berrin Keklikler'in tuvalette verdiği pozlar sosyal medyanın gündemine oturdu. Instagram'da yaptığı paylaşımda güzelliği ile büyüleyen ünlü şarkıcı Berrin Keklikler, paylaşımında "Tuvaletler neden her zaman en güzel fotoğrafların çekildiği yerlerdir" ifadelerini kullanırken, paylaşımı kısa sürede hayranlarından yoğun ilgi gördü. 

 

survivor berna keklikler in kardesi berrin keklikler in tuvalet paylasimi olay oldu 2

 

Berin Keklikler kimdir? 

 

Berrin Keklikler kimdir? Berin Keklikler 7 Nisan 1994'te Almanya'da doğdu. Güzellik Yarışmasına katılana kadar burada yaşayan Keklikler üç yıldır ablası Berna ile İstanbul'da yaşıyor. 1,77 boyunda olan Berrin Keklikler, 2013 yılında yapılan Miss Turkey Güzellik Yarışması'nda 2. oldu.

 

survivor berna keklikler in kardesi berrin keklikler in tuvalet paylasimi olay oldu 3

 

Daha sonra ise 9 Kasım 2013 tarihinde de Rusya'da düzenlenen Kainat Güzellik Yarışması'nda Türkiye'yi temsil etti. 2014 yılında yapımcılığını Faruk Aksoy'un yaptığı "Çılgın Dersane Üniversite'de" adlı filmde Nesrin karakterini canlandırdı. 2015'te Star TV'de sunuculuğunu Murat Başoğlu'nun yaptığı jüri koltuğunda Seyfi Dursunoğlu, Nükhet Duru ve Ümit Erdim'in olduğu 'Benzemez Kimse Sana' yarışma programına katıldı. Benzemez Kimse Sana'da Berrin Keklikler'in canlı sesiyle sergilediği Hadise taklidi çok konuşulmuştu.

 

survivor berna keklikler in kardesi berrin keklikler in tuvalet paylasimi olay oldu 4

 

İşte o paylaşımlar;

 

survivor berna keklikler in kardesi berrin keklikler in tuvalet paylasimi olay oldu 5

 

survivor berna keklikler in kardesi berrin keklikler in tuvalet paylasimi olay oldu 6

 

survivor berna keklikler in kardesi berrin keklikler in tuvalet paylasimi olay oldu 7