Survivor'da Mert, Sude Ve Nisa Arasında Gerilime Neden Olan Makbule Şakalakoğlu'ndan Olay Paylaşım!

Survivor All Star 2022'de heyecan ve gerilim tüm hızıyla devam ederken bugün Sevgililer Günü için Mert'in Sude'ye çiçek hediye etmesiyle çılgına dönen Nisa Bölükbaşı'na olayların görünmez kahramanı Makbule Şakalakoğlu'ndan destek gelirken Şakalakoğlu yaptığı paylaşımla gündem oldu. 

 

Survivor All Star 2022'de heyecan ve gerilim tüm hızıyla devam ederken bugün Sevgililer Günü için Mert'in Sude'ye çiçek hediye etmesiyle çılgına dönen Nisa Bölükbaşı'na olayların görünmez kahramanı Makbule Şakalakoğlu'ndan destek gelirken Şakalakoğlu yaptığı paylaşımla gündem oldu. Son dönemde yayınlanan bölümlerinde Mert, Sude ve Nisa ile Ogeday arasında yaşanan aşk kavgasının görünmez kahramanı Makbule Şakalakoğlu yaptığı sosyal medya paylaşımıyla gündem oldu. 

 

Nisa Bölükbaşı'na destek verdi!

 

Survivor’a damga vuran aşk üçgeninde bugün yeni bir gelişme yaşandı. Mert’in sevgilisi Sude’ye çiçek vererek sevgililer gününü kutlamasına Nisa dan büyük tepki geldi. Mert'in yakın arkadaşı Makbule ile aşk yaşadığını söyleyen Nisa, havaalanında Mert'in Makbule'ye "Seni seviyorum" dediğini iddia etti. Bunun üzerine Sude, ağır bir itham sözleri ile Nisa'ya yüklendi. Nisa'nın bu hareketinden sonra arkadaşı Makbule Şakalakoğlu da sessizliğini korumaktan vazgeçti ve Instagram'dan Nisa'yı destekleyen bir hikaye paylaşıp tarafını belli etti.

 

İşte o paylaşım;

 

makbule sakalakoglu ndan dikkat ceken nisa bolukbasi paylasimi