Survivor Ekstra'da Evrim'in Potaya Gönderilmesi İle İlgili Olay Yorum!

Survivor Ekstra'da Evrim'in potaya gönderilmesi ile ilgili neler söylendi? TV8'de yayınlanan Survivor yarışma programı tüm heyecanıyla devam ederken, Survivor Ekstra'da Evrim ile ilgili yorumlar sosyal medyada gündem oldu. 

 

Survivor Ekstra'da Evrim'in potaya gönderilmesi ile ilgili neler söylendi? TV8'de yayınlanan Survivor yarışma programı tüm heyecanıyla devam ederken, Survivor Ekstra'da Evrim ile ilgili yorumlar sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yayınlanan bölümleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan Survivor yarışma programı tüm heyecanıyla devam ederken, Survivor Ekstra'da Evrim ile ilgili yorumlar sosyal medyada gündem oldu.  

 

survivor ekstra da evrim keklik ile ilgili olay yorumlar

 

Evrim yerine Berna yazılmalıydı!

 

Survivor Ekstra programında yorumcular potaya gönderilen Evrim ile ilgili olarak "Performans için yazıyoruz. Performans için yazıyoruz diyorlar. Madem performans için yazıyorsunuz. Berna'yı yazmanız gerekirdi. Berna Evrim'e göre çok daha az sayı aldı. Evrim öylesine büyük bir sakatlıktan sonra geldi, performans birincisi oldu. Canı gönülden tebrik ediyoruz" ifadeleri kullanıldı.