Survivor Ekstra'da Murat Özarı'dan Olay Berkan Karabulut Yorumu!

TV8'de yayınlanan Survivor All Star 2022 tüm heyecan ve hızıyla devam ederken Survivor Ekstra programında yorumlarıyla gündeme damga vuran Murat Özarı, Berkan Karabulut hakkında olay yorumlarda bulundu. Peki ne dedi? 

 

TV8'de yayınlanan Survivor All Star 2022 tüm heyecan ve hızıyla devam ederken Survivor Ekstra programında yorumlarıyla gündeme damga vuran Murat Özarı, Berkan Karabulut hakkında olay yorumlarda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran Murat Özarı, Survivor Ekstra programında Berkan Karabulut hakkında olay yorumlarda bulundu. Peki ne dedi?  

 

murat ozari dan olay berkan karabulut yorumu

 

Berkan tam Survivor için aranan kan!

 

TV8'de yayınlanan Survivor All Star 2022 tüm heyecan ve hızıyla devam ederken Survivor Ekstra programında yorumlarıyla gündeme damga vuran Murat Özarı, Berkan Karabulut hakkında olay yorumlarda bulundu. Murat Özarı yaptığı açıklamada Berkan Karabulut için "Bugünkü dokunulmazlık oyununda bir adam var. Geldiği günden beri vites arttırarak giden bir adam. Berkan Berkan tam Survivor için aranan kan. Hani kar yağar birikir birikir büyür büyür dağ olur, çığ olur. Berkan Karabulut kardan bir dağ oldu, Everest oldu, ulaşılmaz oldu" ifadelerini kullanırken bu açıklama sosyal medyada gündem oldu.