Survivor Elif Gören Diskalifiye Olmasının Ardından İlk Paylaşımını Yaptı! Neler Söyledi?

Survivor All Star 2022'den sağlık problemleri yüzünden diskalifiye olan ünlü TV yıldızı ve sporcu Elif Gören, Twitter sayfasından yarışmadan ayrılmasının ardından ilk paylaşımını yaptı. 

 

Survivor All Star 2022'den sağlık problemleri yüzünden diskalifiye olan ünlü TV yıldızı ve sporcu Elif Gören, Twitter sayfasından yarışmadan ayrılmasının ardından ilk paylaşımını yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü TV yıldızı ve sporcu Elif Gören, Twitter sayfasından yarışmadan ayrılmasının ardından ilk paylaşımını yaptı. 

 

Hepinize sevgiyle kucak açıyorum!

 

Survivor All Star 2022'den sağlık problemleri yüzünden diskalifiye olan ünlü TV yıldızı ve sporcu Elif Gören, Twitter sayfasından yarışmadan ayrılmasının ardından ilk paylaşımını yaptı. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Hepinize sevgiyle kucak açıyorum. Beni destekleyen kalplerimizin bir attığı herkese çok teşekkürler. Sağlık problemiyle veda etmek zorunda kaldım. sizlere,  sevgili Acun Ilıcalı ve müthiş ekibimize, yarışmacı arkadaşlarıma ve en büyüğü "hayat" sana teşekkür ederim" ifadelerini kullanan Gören sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

elif goren survivor 2022 all star dan diskalifiye olmasinin ardindan ilk paylasimini yapti