Survivor Evrim'den Sert Açıklama! Yakayım Mı Gemileri?

Survivor Evrim Keklik ne için yakayım mı gemileri dedi? TV8'de yayınlanan Survivor All Star 2022'de heyecan tüm hızıyla devam ederken, Sürgün Adası'na gönderilen 3. isim Evrim Keklik, yaptığı açıklamada sert ifadeler kullandı. Peki neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Survivor Evrim Keklik ne için yakayım mı gemileri dedi? TV8'de yayınlanan Survivor All Star 2022'de heyecan tüm hızıyla devam ederken, Sürgün Adası'na gönderilen 3. isim Evrim Keklik, yaptığı açıklamada sert ifadeler kullandı. Son dönemde yayınlanan bölümleriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran  Survivor All Star 2022'de heyecan tüm hızıyla devam ederken, Sürgün Adası'na gönderilen 3. isim Evrim Keklik, yaptığı açıklamada sert ifadeler kullandı. Peki neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

survivor evrim keklik ten sert sozler yakayim mi gemileri

 

Yakayım mı gemileri?

 

Evrim'in Sürgün Adası'na gönderilmesine neden olan isimlerin başında geldiği iddia edilen Nisa Bölükbaşı'nın "Benim özel hayatımla ilgili terbiyesizlik yaptı. O yüzden seni yazıyorum" açıklamasıyla Evrim'i yazmıştı. Konseyde ise bu gerilim tırmanırken, Evrim sinirlerine hakim olamayarak Nisa'nın daha başka sırlarını ortaya dökmekle ilgili imalarda bulundu. Yayınlanan fragmanda Sürgün Adası'nda "Benim o adaya dönmem lazım o adada görülecek hesaım var. Çakallar birbirlerine yiyecekler haberleri yok" derken Nisa'ya deyim yerindeyse savaş açtı.