Süslü Korkuluk Dizisinin Adı Ve Kadın Başrol Oyuncusu Değişti!

TV8'de yayınlanması beklenen fakat sonradan yapımcı ve Acun Ilıcalı arasında yaşanan anlaşmazlık sonrası dizinin dijital platformlarda yayınlanması kararı alınırken, Esra Bilgiç'in de diziden ayrılmasıyla birlikte dizinin ismi ve Esra Bilgiç'in yerine gelecek başrol oyuncusu değiştirildi. 

 

TV8'de yayınlanması beklenen fakat sonradan yapımcı ve Acun Ilıcalı arasında yaşanan anlaşmazlık sonrası dizinin dijital platformlarda yayınlanması kararı alınırken, Esra Bilgiç'in de diziden ayrılmasıyla birlikte dizinin ismi ve Esra Bilgiç'in yerine gelecek başrol oyuncusu değiştirildi. Son dönemde hakkında birçok belirsizlik bulunmasıyla gündemde olan OGM Pictures'ın yeni projesi Süslü Korkuluk dizisinin ismi ve kadın başrol oyuncusu değiştirildi. 

 

suslu korkuluk dizisinin ismi ve basrol oyuncusu degisti

 

Yeni ismi ve başrol oyuncusu belli oldu!

 

Çağatay Ulusoy'un başrolünde yer alacağı Süslü Korkuluk dizisiyle ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Dizinin hem adı hem de kadın başrolü değişti. Çağatay Ulusoy'un başrolü olduğu ve daha yayınlanmaya başlamadan tartışmalarla gündeme gelen Süslü Korkuluk dizisinde iki önemli değişiklik yaşandı. Projenin ismi değiştirildi ve başrole yeni bir isim getirildi.

 

TV8'de başlaması beklenen projenin daha sonra Netflix'e satıldığı duyurulmuştu. Kadın başrol için ise önce Alina Boz daha sonra Esra Bilgiç projeden ayrılmıştı.  TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; projenin adı Terzi olarak değiştirildi. Çağatay Ulusoy'a partner olarak da Ankara Üniversitesi DTCF Tiyatro mezunu Şifanur Gül adlı genç oyuncu getirildi.