Sydney Sweeney'den Dikkat Çeken Açıklama! GöÄŸüslerinden Nefret Ediyordu Åžimdi Vücuduyla Barıştı!

Aktrist Sydney Sweeney, “Glamour” dergisinin Ä°ngiltere versiyonuna (Glamour UK) yaptığı açıklamada, daha genç olduÄŸu yaÅŸlarda göÄŸüslerini küçülttürmeyi düÅŸündüÄŸünü anlattı.

 

Fenoreporter - Magazin Servisi

 

“Euphoria” dizisinin yıldızı “Ä°ri göÄŸüslerinin ona feydeden çok zarar verdiÄŸine” inandığını anlattı. Ama zaman geçtikçe vücudunu olduÄŸu gibi sevmeyi öÄŸrendi. Åžimdi iri göÄŸüslerini “En iyi dostları” olarak tanımlıyor. Bazı kadınlar göÄŸüslerini büyütmek için can atıyor, bazıları ise iri göÄŸüslerinden nefret ediyor. Aktrist Sydney Sweeney, bu ikinci gruptan.

 

Geçenlerde “Glamour UK” dergisine yaptığı açıklamada, daha genç olduÄŸu yıllarda göÄŸüslerini küçültmeyi uzun uzun düÅŸündüÄŸünü söyledi: “Lise yıllarımda göÄŸüslerimin iri olmasından ötürü kendimi rahatsız hissediyordum. Kendime 18 yaşıma basınca göÄŸüslerimi küçülttüreceÄŸimi söylüyordum.

 

Ancak annem ‘Sakın yapma, ilerde piÅŸman olursun’ uyarısında bulundu. Ä°yi ki annemi dinlemiÅŸim. GöÄŸüslerimi oldukları gibi kabullendim. Åžimdi onlar en iyi dostlarım.”



Etiketler: