Tan Taşçı Şarkılarını Yorumlamak İsteyenlere İzin Verilip Verilmemesiyle İlgili Soruları Yanıtladı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Tan Taşçı Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda şarkılarını yorumlamak isteyenlerin sıklıkla merak ettiği izin konusuna yaptığı açıklama ile açıklık getirdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Tan Taşçı Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda şarkılarını yorumlamak isteyenlerin sıklıkla merak ettiği izin konusuna yaptığı açıklama ile açıklık getirdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Tan Taşçı Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda şarkılarını yorumlamak isteyenlerin sıklıkla merak ettiği izin konusuna yaptığı açıklama ile açıklık getirdi. 

 

tan tasci eserleriyle ilgili izin verilip verilmemesi konusuna aciklik getirdi

 

 

İsteyen herkes yorumlayabilir gelir elde edebilir!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Tan Taşçı Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda şarkılarını yorumlamak isteyenlerin sıklıkla merak ettiği izin konusuna yaptığı açıklama ile açıklık getirdi. Twitter sayfasından yaptığı açıklamada "Şarkılarımı yorumlama, ve bu konuda izin verilip verilmemesiyle ilgili birçok soru ve eleştiri alıyoruz" dedikten sonra açıklamasını yayınlayan ünlü şarkıcı şarkılarının dijital yayın platformlarında herkesin istediği gibi yorumlayabileceğini söyledi. 

 

Demet Akalın kayıtsız kalmadı!

 

Tan Taşçı'nın açıklamasına yanıt veren ünlü şarkıcı Demet Akalın, Taşçı'nın eserlerinin yorumlanması konusunda "Sahnede evet ama nolur Yalan’ı senden başkası söylemesin Tan Taşçı yine ders vermiş birilerine!!!" ifadelerini kullandı. 

 

İşte o açıklama;

 

tan tasci eserleri konusundaki izin sorularina yanit verdi