Tan Taşçı Telefonla Taciz Eden Şirketlere İsyan Bayrağı Açtı! Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Tan Taşçı, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda telefon ile taciz eden şirketlerin tavırlarından duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Tan Taşçı, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda telefon ile taciz eden şirketlerin tavırlarından duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Tan Taşçı, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda telefon ile taciz eden şirketlerin tavırlarından duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.  

 

Kanuni bir yaptırım ya da engel yok!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Tan Taşçı, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda telefon ile taciz eden şirketlerin tavırlarından duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Sorgusuz sualsiz telefonun çalıyor işini gücünü bırakıp açıyorsun ve seni bazı kampanyalardan bilgilendirmek isteyen yüzsüz bir tavırla karşılaşıyorsun bu tacizi herkese yapabilip rahatsız edebiliyor insanların vaktinden çalıyorlar fakat kanuni bir yaptırım ya da engel yok! Çünkü muz cumhuruyuz ,çünkü insanın kıymeti yok, çünkü kapital bir aşk bu ve ölümüne teslimiz sahiplerimize!" ifadelerini kullanan şarkıcı Taşçı'ya Demet Akalın ve Gonca Vuslateri yorum yaparken Akalın "Gecen gün bir tanesine sil numaramı dedim onu siz yapacaksınız dedi!! E rahatsız eden sensin dedim o benim işim değil dedi!!!", Vuslateri ise "Çünkü konuşmalar da kalite standartlarınca kayıt altında.." şeklinde yanıtladılar. 

 

tan tasci telefon ile taciz eden sirketlere isyan etti 1

 

tan tasci telefon ile taciz eden sirketlere isyan etti 2