Taner Ölmez Corona Virüsünden Korunmak İçin 14 Kuralı Açıkladı!

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Mucize Doktor dizisinde canlandırdığı doktor karakteriyle geniş kitlelerin gönlünde taht kuran Taner Ölmez'in corona virüsünden korunmak için uygulanması gereken 14 kural videosunu takipçileriyle paylaştı ve bu kurallara uyulmasını istedi. 

 

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Mucize Doktor dizisinde canlandırdığı doktor karakteriyle geniş kitlelerin gönlünde taht kuran Taner Ölmez'in corona virüsünden korunmak için uygulanması gereken 14 kural videosunu takipçileriyle paylaştı ve bu kurallara uyulmasını istedi. Son dönemde tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüsü (Covid 19) salgınıyla başa çıkmak için yetkililer sürekli uyarı paylaşımları yaparlarken, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Mucize Doktor dizisinde canlandırdığı doktor karakteriyle geniş kitlelerin gönlünde taht kuran Taner Ölmez'in corona virüsünden korunmak için uygulanması gereken 14 kural videosunu takipçileriyle paylaştı ve bu kurallara uyulmasını istedi. 

 

Taner Ölmez'in corona virüsünden korunmak için 14 kural videosunu paylaşan Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca "TANER ÖLMEZ de bizim söylediklerimizi söylüyor. Koronavirüs Riskinden Korunmak İçin 14 Kural. RETWEET’LEYİN, Koronavirüsün yayılmasını önleyin." ifadelerini kullanırken bu paylaşımıyla sosyal medyada yoğun destek gördü. 

 

İşte Taner Ölmez'e göre corona virüsünden korunmak için 14 altın kural;