Taner Ölmez Ece Çeşmioğlu Çifti Kızlarının İsmini Belirledi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve son dönemde rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Taner Ölmez ile eşi Ece Çeşmioğlu, doğacak kızlarının ismini belirledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve son dönemde rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Taner Ölmez ile eşi Ece Çeşmioğlu, doğacak kızlarının ismini belirledi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Taner Ölmez ile eşi Ece Çeşmioğlu, doğacak kızlarının ismini belirledi. 

 

İsmi Zeynep olacak!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve son dönemde rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Taner Ölmez ile eşi Ece Çeşmioğlu, doğacak kızlarının ismini belirledi.  Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu Ölmez çiftinin doğacak çocuklarına koyacakları isim belli oldu. Kız çocuk bekleyen çift, çocuklarına Zeynep ismini koyacak. Bilmeyenler için Zeynep isminin manası: Babasının ziyneti, süsü...

 

taner olmez ece cesmioglu cifti dogacak kizlarinin ismini acikladi