Tanju Tuncel'in Vefatı Sonrası Kızı Olduğu Ortaya Çıktı! Ayşe Kökçü Açıkladı!

Rol aldığı yapımlarla ismini sinema tarihine altın harflerle yazdıran ünlü oyuncu Tanju Tuncel 83 yaşında bakımevinde hayata veda ederken, vefat haberi sonrası Ayşe Kökçü yaptığı açıklamada oyuncunun bir kızı olduğunu dile getirdi. 

 

Rol aldığı yapımlarla ismini sinema tarihine altın harflerle yazdıran ünlü oyuncu Tanju Tuncel 83 yaşında bakımevinde hayata veda ederken, vefat haberi sonrası Ayşe Kökçü yaptığı açıklamada oyuncunun bir kızı olduğunu dile getirdi. 

 

Tiyatro ve sinema sanatçısı Tanju Tuncel, 83 yaşında vefat etti.Usta oyuncunun ölümü sanat dünyasını yasa boğarken Usta oyuncu Ayşe Kökçü'nün bir takipçiye verdiği 'Kızı var, hayırsız' cevabı gerçeği ortaya çıkardı. İnternet ortamında usta oyuncunun geçmişte Necdet Yakın'la evlendiği ve çocuğu olmadığı bilgisi yer almasına rağmen ünlü tiyatrocu Ayşe Kökçü, dikkat çeken bir açıklama yayınladı. Tiyatro ve sinema sanatçısı Tanju Tuncel, 83 yaşında vefat etti. Bakımevinde kalan usta oyuncunun yaşlılığa bağlı sağlık sorunları nedeniyle vefat ettiği açıklandı. Usta oyuncunun ölümü sanat dünyasını yasa boğarken Usta oyuncu Ayşe Kökçü'nün bir takipçiye verdiği "Kızı var, hayırsız" cevabı gerçeği ortaya çıkardı.

 

tanju tuncel in vefati sonrasi gercek ortaya cikti bir kizi var

 

"ANA AHI ALMAK ÇOK KÖTÜ”

 

İnternet ortamında usta oyuncunun geçmişte Necdet Yakın'la evlendiği ve çocuğu olmadığı bilgisi yer almasına rağmen ünlü tiyatrocu Ayşe Kökçü, dikkat çeken bir açıklama yayınladı. Usta tiyatrocu Ayşe Kökçü "Sevgili Tanju huzur içinde uyu. Seni bu şekilde yalnız bırakanlar rahat uyuyorlar mı acaba? Ana ahı almak çok kötüdür. Böyle biline" mesajını yayınladı. Ayşe Kökçü'nün isyan dolun açıklamasının altına bir takipçisi "Çocuğu yoktur yazıyor internet sayfalarında" mesajını yazdı. Ünlü tiyatrocu da "Kızı var, hayırsız" karşılığını verdi.

 

BUGÜN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

 

Kültür ve Turizm Bakanlığının sosyal medya hesabından Tuncel'in vefatı dolayısıyla yapılan paylaşımda, "Canlandırdığı karakterlerle hafızalara kazınan usta oyuncu Tanju Tuncel'e Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz." ifadelerine yer verildi. Birçok tiyatro oyunu ile sinema ve dizide rol alan Tuncel için bugün öğle namazının ardından İstanbul Erenköy Galip Paşa Camisi'nde cenaze töreni düzenleneceği öğrenildi.



Etiketler: