Tanya Kilitkayalı'dan Flaş Uğur Yılmaz Deniz Açıklaması!

TV8'de yayınlanan Masterchef yarışma programından geçmişte yaptığı küfürlü sosyal medya paylaşımları nedeniyle diskalifiye edilen Uğur Yılmaz Deniz için aşk yaşadığı iddia edilen Tanya Kilitkayalı açıklamalarda bulundu. 

 

TV8'de yayınlanan Masterchef yarışma programından geçmişte yaptığı küfürlü sosyal medya paylaşımları nedeniyle diskalifiye edilen Uğur Yılmaz Deniz için aşk yaşadığı iddia edilen Tanya Kilitkayalı açıklamalarda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ve geçmişteki sosyal medya paylaşımları yüzünden son 8'e kaldığı Masterchef yarışma programından diskalifiye edilen Uğur Yılmaz Deniz için yarışmada aşk yaşadığı iddia edilen Tanya Kilitkayalı açıklamalarda bulundu. 

 

Uğur Yılmaz Deniz’in MasterChef Türkiye 2020'den diskalifiye edilmesi konuşulmaya devam ediyor. Deniz ile aşk yaşadığı iddia edilen Tanya Kilitkayalı, sessizliğini bozdu. Deniz'e sarıldığı bir kareyi paylaşan Kilitkayalı, "Güzel kalplim, yıllar önce yazdıklarınla aynı olmadığının herkes farkında. Senin ne kadar iyi bir insan olduğunu bilivoruz" ifadelerini kullandı.

 

Tanya Kilitkayali Ugur Yilmaz Deniz diskalifiye