Tara de Vries Hollanda'da Neler Yaşadı?

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan Miss Universe 2018 güzeli ünlü manken Tara de Vries, yayınladığı videosunda Hollanda'da yaşadığı deneyimleri takipçileriyle paylaştı. 

 

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan Miss Universe 2018 güzeli ünlü manken Tara de Vries, yayınladığı videosunda Hollanda'da yaşadığı deneyimleri takipçileriyle paylaştı. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken Tara de Vries, yayınladığı videosunda Hollanda'da yaşadığı deneyimler hakkında detaylı bilgiler verdi. 

 

Yayınladığı videosunda Hollanda'ya babası ve kardeşinin yanına giden ünlü manken uçak ve tren yolculuğundan sonra evine ulaşırken, sizlere evini yaşadığı yeri gösterdi. Sonrasında kardeşinin basketbol maçını izlemeye giden ünlü manken kardeşiyle çok acıktığı için market alışverişi yapıp hızla eve gidip yemek yaptı ve yedi. Kısa sürede binlerce kez izlenen içeriğiyle ünlü manken sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.