Tara Tokel Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Tara Tokel kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Tara Tokel ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Tara Tokel kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Tara Tokel kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Tara Tokel ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Tara Tokel ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Tara Tokel kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

tara tokel kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Tara Tokel kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Tara Tokel kimdir? Tara Tokel 20 yaşında olduğunu belirtmiştir. 1.64cm boyunda ve 58 kg ağırlığındadır. Annesi İranlı, babası ise Türk’tür. Ablası sosyal medya fenomeni Ala Tokel’dir. Akrep burcudur. İsminin anlamının Farsça en yüksek yıldız anlamına geldiğini söylemiştir. Mimar Sinan Güzel sanatlar lisesinde tiyatro bölümünü bitirdikten sonra şu an Yeditepe Üniversitesinde Tiyatro okumaktadır. Tiyatro okumasaydı ne okurdu sorusuna “Yeni medya/sosyal medya üzerine bir bölüm tercih ederdim muhtemelen. Tiyatro dışında da bir sürü ilgi alanım var sanırım. Tiyatro önlisansımı bitirdikten sonra fotoğrafçılık ve film üzerine de okula gitmeyi düşünüyorum zaten.” yanıtnı vermiştir. Instagram'da bu yazı hazırlanırken 68.6K takipçisi bulunan sosyal medya fenomeni fotoğraf çekmeyi ve kolaj yapmayı sevmektedir. Ailesine çok bağlı olan sosyal medya fenomeninin en büyük korkusu ise ailesinden biri kaybetmek. Sevgilisi olup olmadığı bilinmemektedir. 



Etiketler: