Tarık Emir Tekin Önce Paylaştı Sonra Silip Özür Diledi!

Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı Kaya karakteriyle adından söz ettiren Taro Emir Tekin poligonda atış yaparken verdiği pozlarını "İsrail askeri" konulu bir içerikle X hesabından paylaştı. Paylaşımı dolayısıyla tepkilere maruz kalan Tekin'den özür gecikmedi. Daha sonra paylaşımını da profilinden sildi.

 

Ekranların sevilen oyuncusu Taro Emir Tekin Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Selçuk rolü ile hafızalara kazınmıştı. Şimdilerde Yalı Çapkını dizisinde Kaya karakterine hayat veren yakışıklı oyuncu X hesabı üzerinden yaptığı "İsrail askeri" konulu bir paylaşımı nedeniyle tepkilere maruz kaldı. Tekin, tepkilerin ardından özür paylaşımı yapmayı ihmal etmedi. Hatta bununla kalmayıp paylaşımını da sildi.

 

PAYLAŞIMINA TEPKİ YAĞDI

 

Poligonda atış yaptığı kareleri X hesabında paylaşan Taro Emir Tekin paylaşımına, "İsrail askerlerinin taktiksel atışta kısa tutuşu böyledir. Bu da benim günlük hayattaki atışlarımdan kısa bir video size. Bilinçli tercih yani." şeklinde yazdı. "israil askeri" içerikli paylaşımı tepki alan Emir Tekin hem paylaşımını sildi hem de özür diledi.

 

tarik emir tekin once paylasti sonra silip ozur diledi