Tarık Tarcan'dan Yıllar Sonra Çarkıfelek İtirafı! Mehmet Ali Erbil İle İlgili Sözleri Gündem Oldu!

Çarkıfelek yarışmasının ilk sunucusu Tarık Tarcan yıllar sonra yaptığı itirafla gündem olurken Mehmet Ali Erbil ile ilgili konuşulacak sözler söyledi. 

 

Çarkıfelek yarışmasının ilk sunucusu Tarık Tarcan yıllar sonra yaptığı itirafla gündem olurken Mehmet Ali Erbil ile ilgili konuşulacak sözler söyledi.

 

Bir dönem Çarkıfelek yarışmasının sunuculuğunu üstlenen oyuncu Tarık Tarcan yıllar sonra bomba açıklamalarda bulundu. Bir süredir ekranlardan uzak olan Tarık Tarcan, Çarkıfelek ve Mehmet Ali Erbil hakkında söyledikleri ile dikkatleri üzerine çekti. 90'lı yıllara damga vuran Tarık Tarcan uzun yıllar Çarkıfelek programı ile izleyici karşısına çıktı. Tüm şöhreti bir anda geride bırakan Tarık Tarcan İstanbul'dan ayrılıp Bozburun'da sakin bir hayat sürmeyi tercih etti. Çarkıfelek'ten ayrılması ve Mehmet Ali Erbil'in yerine gelmesi ile ilgili konuşan Tarcan, şunları söyledi:

 

"Para kazanmadım çok az rakamlara o işi yapmıştım ama tabii televizyon da beni çok önemli yerlere getirdi. Daha sonra özel kanallar daha çok gelişmeye yeni yarışmalar üremeye başlayınca biz de reyting düşükleri yaşamaya başladık. Sonrasında bana dediler ki 'Tarık Bey siz oyuncusunuz, biraz böyle şarlatan komiklik falan yapar mısınız?' dedi, ben oyuncuyum yaparım ama tarzım değil onun için ben bu işi bırakayım dedim. Bıraktım sonra bu işe çok yakışan Mehmet Ali Erbil bu işi götürdü o anlamda götürdüğünü çok iyi biliyoruz. Toplum böyle istiyor. Türk televizyonu böyle yayıncılığı ve böyle sunuculuğu ahlak olarak etik değerler olarak kabul etmemesi reddetmesi gerekirken neler yaşandı neler reyting alma adına..."