Tarkan'dan Pınar Gültekin'in Katiline Verilen Ceza İle İlgili Dikkat Çeken Yorum! Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Tarkan Tevetoğlu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Pınar Gültekin'in katiline verilen 24 yıllık ceza için çarpıcı yorumlarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Tarkan Tevetoğlu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Pınar Gültekin'in katiline verilen 24 yıllık ceza için çarpıcı yorumlarda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Tarkan Tevetoğlu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Pınar Gültekin'in katiline verilen 24 yıllık ceza için çarpıcı yorumlarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Tarkan Tevetoğlu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Pınar Gültekin'in katiline verilen 24 yıllık ceza için çarpıcı yorumlarda bulundu. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Cinayete, zorbalığa, şiddete uğramış tüm kadınlar için adalet istiyoruz. Bu caniliklerin azalması için ağır, caydırıcı cezalar verilmeli. Bir kılıf ve bahane bulunup hafifletilen cezalar değil. Hukuk dediğin erkekten yana değil, adaletten, haktan yana olmalı." ifadelerini kullanan Tarkan sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

tarkan dan pinar gultekin in katiline verilen tahrik indirimi ile ilgili dikkat ceken yorum