Tatil Yapan Kişiden Vergi Alınacağı İddiası Demet Akalın'ı Kızdırdı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Demet Akalın, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda tatil yapan kişilerden kişi başı vergi alınmaya başlanacağı iddialarıyla ilgili tepkisini dile getirdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Demet Akalın, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda tatil yapan kişilerden kişi başı vergi alınmaya başlanacağı iddialarıyla ilgili tepkisini dile getirdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Demet Akalın, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda tatil yapan kişilerden kişi başı vergi alınmaya başlanacağı iddialarıyla ilgili tepkisini dile getirdi. 

 

Yeni vergi iddialarına tepki!

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda İzzet Çapa'nın bir haberde yer alan "Tatil yapanlardan vergi alınacak. Ocak ayı sonrası tatile giden her vatandaştan konaklama vergisi alınacak. Tatil masrafı 10.000 TL olan bir vatandaş 200 Tl vergi ödeyecek" haberine istinaden kullandığı "Allah Allah… Milletin zaten canı çıkıyor ailece üç beş gün, bir hafta tatil yapabilmek, ayağını suya sokabilmek için. Bir de üstüne vergi de neyin nesi! Bana sorarsanız ya tatil artık zengin işi diyorlar. Ya da ekonomi hepten nanay… Var mı aklına başka bir açıklama gelen.." ifadelerine yanıt veren Akalın "Neden ne vergisi bu? Ayıp ama ya" ifadelerini kullanırken paylaşım sosyal medyada gündem oldu. 

 

demet akalin dan konaklama vergisi iddialarina tepki