Taylan Kümeli'den 3 Günde 3 Kilo Diyeti İle İlgili Ayrıntılar!

Youtube'da yayınladığı diyet videoları ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü diyetisyen Taylan Kümeli, yayınladığı videosunda bu kez 3 günde 3 kilo diyeti ile ilgili ayrıntıları takipçileri ile paylaştı. 

 

Youtube'da yayınladığı diyet videoları ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü diyetisyen Taylan Kümeli, yayınladığı videosunda bu kez 3 günde 3 kilo diyeti ile ilgili ayrıntıları takipçileri ile paylaştı. Yayınladığı videosunda 3 günde 3 kilo diyetinin bir başka versiyonunu anlatan ünlü diyetisyen, bu diyette domatesin içinde bulundurduğu antioksidan özelliği olan likopen maddesinin önemli bir yeri olduğunu söyledi. 

 

İşte 3 günde 3 kilo diyetinin detayları 

 

1. Gün :

3 tane domatesi rendeleyin. İçine bir çay kaşığı chia tohumu koyun. Sonra biraz karabiber ve pul biber koyarak karışıma tat verebilirsiniz. Bu ortaya çıkan karışımın yanında 2 tane yeşil zeytin yiyebilirsiniz. Yeşil zeytinleri suda bekletip bol limon sıkarak tüketirseniz zeytinlerin de tuzunu almış olursunuz. Tuz vücutta su tutacağı için mümkün olduğu kadar kaçınmanız gerekmektedir.  Bu öğünü 2 saatte bir tekrarlayın ve acıktıkça yanında 2 tane salatalık tüketin. 

 

2. Gün: 

1 dilim ananas, 1 tane kivi, krem peynir ve ceviz ile hazırlanan öğünü tüketin. Bu öğündeki püf nokta krem peynirin ananasın üstüne sürüleyerek tüketilmesi şeklinde olmalıdır. Eğer krem peynir ile ananası ayrı ayrı tüketirseniz vücutta istenilen tepkime gerçekleşmeyecektir. Bu günde bu öğünün aralarında ayrıca badem tüketilmelidir. 

 

3. Gün: 

1. veya 2. gündeki öğünlerin tekrarıyla devam edebilirsiniz. 

 

Ayrıntıları aşağıda bulabilirsiniz.