Taylor Swift 'Eras Tour 2023' Turnesini Muhteşem Bir Konser İle Noktaladı!

Taylor Swift, “Eras Tour 2023” adını verdiği 2023 yılı turnesini Sao Paulo’daki konserle noktaladı. Konserden birkaç saat sonra “X”teki (Eski Twitter) hesabından hayranlarına ve ekibine teşekkür için uzun bir mesaj yayınladı:

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

“Brezilya’da bir turne düzenlemeyi yıllardır hayal ediyordum. Rio de Janeiro ve Sao Paulo’da 6 harika konserle bu hayalimi gerçekleştirdim. Turne aileme, yani grubuma, ekibime ve dansörlerime yıl boyunca harcadıkları yoğun emekten ötürü teşekkür ediyorum. Beni görmeye gelenlere de, konserlerin verildiği statları bu kadar sıcak, dinamik ve unutulmaz kıldıkları için teşekkürlerimi sunuyorum. 2024’te görüşürüz.”

 

Evet, Taylor Swift kısa bir mola verdikten sonra yeniden statları doldurmak için yollara düşecek.

 

Şubat ayında Tokyo’da 4 konser verecek, oradan Avustralya ve Singapur’a geçecek; bu 2 ülkede de 6 konser planlandı. 6 konserin sonuncusu 9 Mart’ta düzenlenecek. Uzakdoğu turnesinden 2 ay sonra Paris’te olacak: 9,10,11,12 Mayıs tarihlerinde 4 konser verecek. Paris’in ardından Avrupa’nın çeşitli kentlerinde sahne alacak. 2024 turnesi 8 Aralık’ta Kanada’nın Vancouver kentinde noktalanacak.