Taylor Swift İle Travis Kelce Evlilik Aşamasında! Falcı Açıkladı!

Amerikalı ünlü falcı Susan Miller’in kehanetlerine göre, Taylor Swift ile Amerikan futbolu yıldızı Travis Kelce, 2024’te nikah masasına oturacaklar.

 

Fenoreporter - Magazin Servisi

 

Başka bir gezegende yaşamadıkça veya hiçbir internet bağlantısı olmayan bir çöle çekilmedikçe, bu dünyada şarkıcı Taylor Swift ve Amerikan futbolu oyuncusu Travis Kelce haberlerinden yakanızı sıyırmanız mümkün değil. İkilinin geçen Eylül ayındaki aşklarının açıklanmasından bu yana sosyal medyada onların haberlerinin yer almadığı bir gün bile geçmedi.

 

İkisi de 34 yaşında olan iki sevgilinin 2024’te evlenebileceklerini İngiliz tabloid gazetesi “Daily Mail” yazdı. Ancak haber kaynağı ne Taylor Swift, ne Travis Kelce, ne de çiftin yakınlarıydı. Haber, Amerikalı astrolog Susan Miller’in kehanetine dayanıyordu. Astrologun kehaneti şöyle:

 

“12 yıldan bu yana ilk kez şans gezegeni olan Jüpiter, Taylor’un evlilik evinde olacak. İletişim ve zekayi simgeleyen İkizler de hazır bulunacak. Bu iki işaret evlilik evini paylaşacaklar.”

 

Falcı, Jüpiter’in bu evlilik evine ilkbaharda gireceğini ve yerleşeceğini ekledi. Ayrıca, Travis’in Terazi burcundan olduğunu, bu burcun eşli yaşamayı çok sevdiğini anlattı ve ekledi: “Yüzyılın evliliğine hazırlanın!”