Taylor Swift'in Altın Küre Ödül Töreninde Tercih Ettiği Kombin Seda Sayan'ın Kombinine Benzetildi!

Elvis Presley'in rekorunu kırmasıyla gündemde olan ünlü Amerikalı şarkıcı Taylor Swift'in Altın Küre (Golden Globes) kombine son zamanlarda estetik operasyonlarıyla magazin gündeminden düşmeyen Seda Sayan'ın kombinine benzetilirken sosyal medyada konuyla alakalı ilginç yorumlar yapıldı. 

 

Onedio'da yer alan habere göre; Dünyaca ünlü Taylor Swift'in Golden Globes kombini, son zamanlarda birbirinden enteresan estetik operasyonlarla gündem olan sabahların sultanı Seda Sayan'ın kombin seçimine benzetildi. Yıllardır 'Sabahın Sultanı' programıyla izleyici karşısına çıkan Seda Sayan gündüz kuşağının vazgeçilmez isimlerinden. Sesine, şarkılarına, kendine has tarzına ve çorap kültürüne diyecek söz olmayan ünlü şarkıcı, sık sık ve farklı sebeplerle magazin gündeminde düzenli olarak yer alıyor biliyorsunuz. Son dönemlerde Çağlar Ökten'le yaşadığı dolu dizgin aşkla ve yüzüne yaptırdığı türlü türlü estetik operasyonlarıyla konuşulan Seda Sayan en son sünnet derisi meselesiyle ağızları açık bırakmıştı. Yaptığı estetikleri çekinmeden paylaşan, hem yüzüne hem de vücuduna sünnet derisi enjekte ettirdiğini söyleyen Seda Sayan'ın genç kalma aşkına sosyal medyadan tepki yağmıştı.

 

Şimdi ise sabahların sultanı olmanın ve kalitenin nasıl bir şey olduğunu hepimize kanıtlar nitelikte bir paylaşımla gündem oldu kendisi.

 

taylor swift in kombini seda sayan a benzetildi

 

Seda Sayan'ın çorabını ihmal etmediği yeşil pullu kombini Taylor Swift'in Golden Globes kombinine benzetildi!

 

taylor swift in kombini seda sayan a benzetildi

 

Bu alakasız ama benzer ikilinin kombinlerini yan yana görenler yorum yapmadan edemedi tabii. 

 

İşte dikkat çeken yorumlardan bazıları;

 

taylor swift in kombini seda sayan a benzetildi

 

taylor swift in kombini seda sayan a benzetildi

 

Kaynak: Onedio