Taylor Swift'in Cinsel Hayatıyla İlgili İddialar İçeren Haber Tepkilere Neden Oldu!

Son dönemde Elvis Presley'nin rekorunu kırmasıyla gündemde olan ünlü şarkıcı Taylor Swift ile ilgili New York Times'ta yayınlanan bir haber tepkilere neden oldu. 

 

Son dönemde Elvis Presley'nin rekorunu kırmasıyla gündemde olan ünlü şarkıcı Taylor Swift ile ilgili New York Times'ta yayınlanan bir haber tepkilere neden oldu. 

 

New York Times, adından rekorlarla söz ettiren ve Times Dergisi'nin Yılın Kişisi seçtiği söz yazarı ve şarkıcı Taylor Swift'in cinsel hayatıyla ilgili bir iddiaya yer verdi. Swift ve ekibinin tepkisi sert oldu. New York Times'ın bu hafta başında Grammy ödüllü şarkıcı Taylor Swift'in cinsel hayatı hakkında ortaya attığı spekülasyonlar Swift'in ekibini öfkelendirdi. Köşe yazısında Swift'in eşcinsel olduğu ve bu konuda kliplerinden şarkılarına Swift'in sık sık ipuçları verdiğini belirten köşe yazısına şarkıcının ekibinden sert tepkiler geldi.

 

CNN'e konuşan bir kaynak, "Bazı gazetecilerin Taylor hakkında yazarken aşamayacağı bir sınır yok gibi görünüyor; bunların hepsi bir 'fikir yazısı'nın koruyucu örtüsü altında gerçekleşiyor" dedi. Ayrıca aynı kaynak, Shawn Mendes veya herhangi bir erkek sanatçı hakkında cinselliğinin sorgulandığı bir yazının yazılmasına asla izin verilmeyeceğini de vurguladı.

 

Sözcü'nün aktardığına göre, perşembe günü yayınlanan uzun köşe yazısı, şarkıcının LGBTQIA+ topluluğunun bir üyesi olduğunu kanıtladığı iddia edilen kanıt olarak etiketlediği şeylerin bir listesinden oluşuyor. Geçmişte kendisini LGBTQIA+ topluluğunun bir müttefiki olarak ilan eden Swift, yakın zamanda "1989" albümünün Ekim 2023'te yeniden yayımlanmasında cinselliği hakkındaki spekülasyonları sert bir şekilde eleştirmişti. İnsanları romantik hayatı hakkında bilgi almaktan caydırmak amacıyla etrafını ağırlıklı olarak kadınlarla çevrelediğini açıklamıştı: "Eğer sadece kadın arkadaşlarımla takılırsam insanlar bunu sansasyonelleştiremez veya cinselleştiremezler, değil mi? Daha sonra insanların bunu yapabileceğini gördüm.” Swift ayrıca Eylül 2019'da Vogue'a verdiği bir röportajda eşcinsel olduğunu da reddetmiş ve o dönemde dergiye şunları söylemişti: "Heteroseksüel beyaz erkek olmayan herkesin hakları elinden alınıyor. Yakın zamana kadar parçası olmadığım bir topluluğun savunuculuğunu yapabileceğimi fark etmemiştim.” Swift son zamanlarda Travis Kelce ile mutlu bir birliktelik yaşıyor ve çift sık sık magazincilere de poz veriyor.