TEB'ten Emekli Maaşı Promosyonunda Rekor Hamle! 13.000 TL Vereceğini Açıkladı!

Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) internet sitesinden yaptığı açıklamada son dönemde emeklilerin gündeminde yer alan emekli maaşı promosyonuyla alakalı tarihi bir hamlede bulunurken, emekli maaşı promosyonunu 13.000 TL'ye yükselttiğini açıkladı. 

 

Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) internet sitesinden yaptığı açıklamada son dönemde emeklilerin gündeminde yer alan emekli maaşı promosyonuyla alakalı tarihi bir hamlede bulunurken, emekli maaşı promosyonunu 13.000 TL'ye yükselttiğini açıkladı. Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) internet sitesinden yaptığı açıklamada son dönemde emeklilerin gündeminde yer alan emekli maaşı promosyonuyla alakalı tarihi bir hamlede bulunurken, emekli maaşı promosyonunu 13.000 TL'ye yükselttiğini açıkladı. 

 

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; Emekli promosyonunda kritik viraj dönüldü. Buna göre Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) daha önce eşi benzeri görülmemiş bir promosyon ödemesi yapacak. Böyle bir rakam daha önce ne duyuldu ne görüldü. TEB çıtayı arşa çıkarttı tüm emekliler maaşını buraya taşıyacak! Tam tamına 13 bin TL ödenecek. TEB çıtayı arşa çıkarttı tüm emekliler maaşını buraya taşıyacak! Tam tamına 13 bin TL ödenecek - Emekli promosyonunda kritik viraj dönüldü. Buna göre Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) daha önce eşi benzeri görülmemiş bir promosyon ödemesi yapacak. Böyle bir rakam daha önce ne duyuldu ne görüldü. Promosyonda yeni bir dönemece girilirken rakamlar 10 bin TL'nin üzerine çıktı. Eylül ayı itibari ile nakit promosyon ödemesinde 8 bin TL'lik yaptığı kampanya ile dikkat çeken TEB ek bonus ödemelerini açıkladı. Gelen duyurular sonrasında ise rakamlar dudak uçuklattı.

 

"Emeklilerimize 8.000 TL'ye varan promosyon ve emekli tanıdıklarını TEB’e davet eden müşterilerimize emekli maaşını TEB’e taşıyan her yakını için 250 TL, toplamda 500 TL’ye varan nakit ödül fırsatı

 

Emekli maaşını TEB’e taşıyarak 36 ay boyunca Bankamızdan almayı taahhüt eden ve Bankamızda en az 2 adet Otomatik Fatura Ödeme Talimatı bulunduran emekli maaş müşterilerimiz 8.000 TL’ye varan promosyon kazanıyor.

 

Promosyona ek olarak Bankamızı tavsiye ettikleri ve emekli maaşını Bankamıza taşıyan her emekli maaş müşterisi yakınları için de 250 TL, toplamda 500 TL’ye varan nakit ödül kazanabiliyor. "

 

Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) tarafından gelen açıklama ile birlikte 2 emekli yakınına verilecek 500 TL ile birlikte promosyonda rakamlar 8 bin 500 TL'ye ulaşacak. Buna göre ise TEB'den bugün gelen açıklama ile birlikte ek 4 bin 500 TL sonrasında promosyonda rakamlar 13 bin TL'ye yükseldi. Türkiye Ekonomi Bankası 8 bin 500 TL nakit promosyon ödemesinin yanı sıra emeklilere kısa süre içerisinde ek 4 bin 500 TL ödeme yapacak. Gelen açıklamalar sonrasında nasıl yapılacağı ve alınacağı TEB resmi internet sitesi tarafından duyuruldu.

 

TEB'DEN PROMOSYON ALMANIN EK AVANTAJLARI

 

TEB'den gelen yeni açıklamada emekliler kredi kartları çıkarması durumunda ekstra 4 bin 500 TL bonus kazanma fırsatını yakalayacak. İşte o açıklama..

 

"TEB Emekli Bankacılığı Dünyası’nın Sunduğu İndirimler ve Avantajlar:

 

CEPTETEB Mobil’de emekli maaş müşterilerine özel ayrıcalıklarını görebileceği “Emekli Maaşım TEB’de menüsü”

TEB Bonus Kredi Kartlarıyla yılda 4.500 TL’ye varan bonus kazanma fırsatı

Size özel avantajlı sigorta paketleri

Gelir belgesiz ve emekli maaş müşterilerimize özel indirimli faiz oranları ile ihtiyaç, taşıt ve konut kredisi kullanabilme imkanı."



Etiketler: