Telefona Dalan Kadın Tarık Mengüç'ü Görünce Yerinden Sıçradı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve kendine has tarzıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Tarık Mengüç, önceki gün sahne aldığı mekanda telefona dalan kadının ilgisini çekmek için yanına gidince ilginç görüntüler ortaya çıktı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve kendine has tarzıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Tarık Mengüç, önceki gün sahne aldığı mekanda telefona dalan kadının ilgisini çekmek için yanına gidince ilginç görüntüler ortaya çıktı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Tarık Mengüç, önceki gün sahne aldığı mekanda telefona dalan kadının ilgisini çekmek için yanına gidince ilginç görüntüler ortaya çıktı. 

 

Mengüç'ü görünce sıçradı!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve kendine has tarzıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Tarık Mengüç, önceki gün sahne aldığı mekanda telefona dalan kadının ilgisini çekmek için yanına gidince ilginç görüntüler ortaya çıktı. Mengüç ne yapsa farketmeyen kadın, son anda Mengüç'ü görünce yerinden fırlarken bu anlar sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o anlar;