Televizyondan Dakikalarca Tezahürat Yaptım!

Burak Yılmaz, Beşiktaş ile yaptığı canlı yayında Vodafone Park'ın ilk açıldığı günlerde, Türkiye'de değilken Beşiktaş maçlarında kimsenin bilmediği yaptığı totem hakkında bilgiler verdi. 

 

Burak Yılmaz, Beşiktaş ile yaptığı canlı yayında Vodafone Park'ın ilk açıldığı günlerde, Türkiye'de değilken Beşiktaş maçlarında kimsenin bilmediği yaptığı totem hakkında bilgiler verdi. Beşikaş'ın Instagram sayfasıyla yaptığı canlı yayında açıklamalar yapan Beşiktaş'ın ünlü forveti Burak Yılmaz, hakkında bilinmeyenleri anlattı. 

 

Burak yılmaz canlı yayında yaptığı açıklamada "En yakınlarım benim Beşiktaş maçlarını izlediğimi bilir, sizler biliyorsunuz. O yüzden bunları da çok fazla konuşmayayım. Ama bazen zaman zaman böyle eleştiriler olacaktır, bunlara da saygı duyuyorum." ifadelerini kullandı. Canlı yayında kendisine sorulan "Vodafone Park’ın açılış süresinde sen Türkiye de yoktun, Beşiktaş’ta değildin. O taraftarı ve Vodafone Park’ı coşkusunu Beşiktaş takımında şu anda hala sözleşmeli oyuncusu cep telefonundan arayıp lütfen bana Vodafone Park’ı göster diyip canlı yayında o atmosferi dakikalarca izleyip sende tezahürat yaptın telefondan doğru mu Burak" sorusuna içtenlikle yanıt veren ünlü futbolcu "%100 doğrudur" ifadelerini kullandı. 

 

İşte o anlar,