Temmuz Ayında Ekonomi Nasıl Olacak?

Youtube'da yayınladığı ekonomi değerlendirmeleri ile adından söz ettiren ünlü gazeteci Murat Muratoğlu, yayınladığı videosunda Temmuz ayında ekonominin durumunu masaya yatırdı. 

 

Youtube'da yayınladığı ekonomi değerlendirmeleri ile adından söz ettiren ünlü gazeteci Murat Muratoğlu, yayınladığı videosunda Temmuz ayında ekonominin durumunu masaya yatırdı. Yayınladığı videosunda bugünün gelişmeleri ile Temmuz ayında ekonomik beklentileri değerlendiren ünlü gazeteci piyasaların dinamik olduğu ve anlık gelişmelerle refleks vereceklerinin unutulmaması gerektiğini de sözlerine ekledi. 

 

Temmuz ayında sakin bir piyasa bekleyen ünlü gazeteci fakat her an işlerin değişebileceğini de sözlerine ekledi. Risklerin tüm ağırlığı ile ekonominin karşısında durduğundan bahseden ünlü Youtuber şimdilik hepsinin ötelendiğini söyledi. S-400 ler, İran, Avrupa Birliği, bütçe açığı, faiz indirimi, Trump ın dengesizliği, Amerikan Kongresi'nin Türkiye kini şuan için gözüken ayın riskleri diyen ünlü gazeteci turizm gelirleri, cari fazla, Hazine'nin son yaptığı borçlanma ve doların artmaması için alınan önlemlerle şimdilik bu buhranın bastırıldığını anlattı. 

 

Detayları aşağıda bulabilirsiniz.