Teoman'a Saplantılı Hayran Şoku! Şikayetçi Oldu!

Teoman'ın saplantılı hayranı A.A., ünlü şarkıcıyı tedirgin etmeye başladı. Avukatı aracılığıyla şikayetçi olan Teoman, hayranı A.A.'nın taciz boyutundaki mesajları ve davranışlarına maruz kalıyordu. Ünlü şarkıcı Teoman'ın başı saplantılı hayranıyla dertte.

 

Sabah'tan Armağan Yıldız'ın haberine göre; Teoman'ın ev adresini dahi öğrenen ve sosyal medyadan da tacize varan boyutta mesajlar atan A.A. isimli kadın hayran, Teoman'ın mahalle bakkalı ve marketine bile girip çıkmaya başladı. A.A. soyadını değiştirerek Teoman'ın soyadı olan 'Yakupoğlu'nu kullanmaya başlayan ve sosyal medyada sadece Teoman'la ilgili paylaşımlar yapan A.A, şarkıcının paylaşımlarının altına da "Cumartesi geleceğim, evde ol", "Canım seni görmek istiyor" şeklinde yorumlar yapmıştı.

 

Teoman'ın avukatı şikayet dilekçesinde; A.A.'nın, Teoman'ı görmek için ünlü şarkıcının oturduğu bölgedeki market ve bakkallarda adeta pusuya yattığını, hayranlıktan çok takıntılı bir ruh hali içerisinde olduğunu belirterek "Şüpheli, ısrarlı ve planlı şekilde müvekkilin huzur ve sükûnunu bozmuştur. Müvekkili ısrarla takip eden A.A'nın bu davranışı taciz boyutuna ulaşmıştır.

 

Müvekkil, dışarıya çıktığında sürekli A.A. ile karşılaşma korkusu içinde yaşamaktadır. Sürekli izlenildiği düşüncesine giren müvekkil, can güvenliğinden ciddi derecede endişe duymaktadır. Bu nedenle kendisinden şikâyetçiyiz" ifadelerine yer verdi. Savcılık konuyla ilgili soruşturma başlattı.



Etiketler: