Teoman'ın Başı Takıntılı Hayranıyla Dertte! Can Güvenliğinden Endişe Ediyor!

Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Teoman'ın başı takıntılı hayranıyla dertte. 

 

Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Teoman'ın başı takıntılı hayranıyla dertte.  

 

Teoman ‘takıntılı hayran tacizine’ maruz kaldı. Ünlü rock’çı, ev adresini öğrenerek kendisini sürekli rahatsız eden hayranı Aysun A.’yı savcılığa şikâyet etti.

 

Hürriyet Gazetesi'nden Özge Eğrikar'ın haberine göre, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na sunulan suç duyurusu dilekçesine göre; Aysun A. adlı kadın, Twitter’da Teoman’la ilgili taciz boyutuna varan mesajlar paylaşıyordu.

 

Aysun A. soyadını değiştirerek Teoman’ın soyadı olan ‘Yakupoğlu’nu kullanmaya başladı. Sosyal medyada yalnızca Teoman’la ilgili içerikler paylaşan Aysun A., şarkıcının paylaşımlarının altına da “Cumartesi geleceğim, evde ol”, “Canım seni görmek istiyor” şeklinde yorumlar yazdı. Aysun A.’nın hayranlıktan çok takıntılı bir ruh hali içerisinde olduğunu şikâyet dilekçesinde belirten Teoman’ın avukatı Barış Berberoğlu, “Aysun A. müvekkil ile hayalinde kurduğu bir dünyada yaşamaktadır. Ancak bu durum, müvekkile ve çevresine ciddi zararlar vermektedir. Şüpheli, müvekkilin adresine yakın olan kafe ve bakkal gibi yerlerde görülmüş, müvekkili beklediğini beyan etmiştir” dedi.



Etiketler: