Teoman Konserde Ruj Sürüp Kondom Şişirdi! Olay Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Teoman, 28 Mayıs tarihinde İzmir'de verdiği konserde ruj sürüp kondom şişirken, o anlar sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Teoman, 28 Mayıs tarihinde İzmir'de verdiği konserde ruj sürüp kondom şişirken, o anlar sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Teoman, 28 Mayıs tarihinde İzmir'de verdiği konserde ruj sürüp kondom şişirken, o anlar sosyal medyada gündem oldu. 

 

Teoman, 28 Mayıs Cumartesi günü İzmir'de konser verdi. Ünlü rockçının sahnesinde ilginç anlar yaşandı. Konser sırasında bir kişi sahneye ruj ve kondom bıraktı. Bu harekete şakayla karşılık veren Teoman ise önce ruju sürdü sonra da kondomu şişirdi. Kondomu seyirciye geri atan Teoman'ın o anları sosyal medyayı salladı. TikTok'ta paylaşılan görüntüler 500 binden fazla kişi tarafından izlendi. 

 

teoman sahnede ruj surup kondom sisirdi



Etiketler: