Teşkilat Dizisi Cihangir Ceyhun Mengiroğlu Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Teşkilat Cihangir Ceyhun Mengiroğlu kimdir? TRT1'de yayınlanan fenomen dizi Teşkilat 22 Ekim 2023 tarihinde yayınlanan bölümüyle 4. sezonuna başlarken dizide Cihangir karakterine hayat veren ünlü oyuncu Ceyhun Mengiroğlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. Peki Ceyhun Mengiroğlu kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Fenoreporter  - TV Haberleri Servisi

 

Teşkilat Cihangir Ceyhun Mengiroğlu kimdir? TRT1'de yayınlanan fenomen dizi Teşkilat 22 Ekim 2023 tarihinde yayınlanan bölümüyle 4. sezonuna başlarken dizide Gökhan karakterine hayat veren ünlü oyuncu Ceyhun Mengiroğlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. Peki Ceyhun Mengiroğlu kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

teskilat dizisi cihangir ceyhun mengiroglu kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Teşkilat Cihangir Ceyhun Mengiroğlu kimdir?

 

Ceyhun Mengiroğlu kimdir? Ceyhun Mengiroğlu 1986 yılında dünyaya gelmiştir. Günümüzde 37 yaşında olan oyuncu Ceyhun Mengiroğlu yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir. Daha önce Paramparça, Rüya, Payitaht Abdülhamid, Maria İle Mustafa, Aşk Taktikleri 2, Adı Mutluluk, Yasak Elma, gibi yapımlarda rol almıştır. Instagram'da ceyhun_mengiroglu ismiyle paylaşımlarına devam eden Ceyhun Mengiroğlu'nun bu mecrada 226K takipçisi bulunmaktadır.