Teşkilat Dizisi Oyuncuları Ne Kadar Kazanıyorlar?

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni YasDel, yayınladığı videosunda TRT'de yayınlanan Teşkilat dizisi oyuncularının 2. sezonda bölüm başına ne kadar kazandıkları hakkında bilgiler verdi. 

 

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni YasDel, yayınladığı videosunda TRT'de yayınlanan Teşkilat dizisi oyuncularının 2. sezonda bölüm başına ne kadar kazandıkları hakkında bilgiler verdi. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni YasDel, yayınladığı videosunda TRT'de yayınlanan Teşkilat dizisi oyuncularının 2. sezonda bölüm başına ne kadar kazandıkları hakkında bilgiler verdi.

 

Yayınladığı videosunda başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Turgut Tunçalp, Deniz Baysal Yurtçu, Ezgi Şenler, Nihat Altınkaya, Yavuz Bingöl, Mesut Akusta gibi isimlerin yer aldığı TRT'nin fenomen dizisi Teşkilat dizisi oyuncularının bölüm başı kazançları hakkında konuşan ünlü sosyal medya fenomeni bu konuda detaylı bilgiler verdi. 

 

Ayrıntıları aşağıdan öğrenebilirsiniz. 



Etiketler: