Teşkilat Dizisi Zehra Balaban Deniz Baysal Yurtçu Kimdir?

Teşkilat Zehra Balaban Deniz Baysal Yurtçu kimdir? TRT1'de yayınlanan M.İ.T (Milli İstihbarat Teşkilatı)'e bağlı bir grup ajanın heyecan ve aksiyon dolusu serüvenlerini anlatan yapımcılığını TİMS Production adına Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği Teşkilat dizisinde canlandırdığı Zehra Balaban karakteriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Deniz Baysal Yurtçu, Teşkilat dizisindeki performansıyla şu sıralar internette ve sosyal medyada özel hayatıyla en çok araştırılan kişilerden olmayı sürdürüyor. Peki Deniz Baysal Yurtçu kimdir? Nerelidir? Evli mi? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Teşkilat Zehra Balaban Deniz Baysal Yurtçu kimdir? TRT1'de yayınlanan M.İ.T (Milli İstihbarat Teşkilatı)'e bağlı bir grup ajanın heyecan ve aksiyon dolusu serüvenlerini anlatan yapımcılığını TİMS Production adına Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği Teşkilat dizisinde canlandırdığı Zehra Balaban karakteriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Deniz Baysal Yurtçu, Teşkilat dizisindeki performansıyla şu sıralar internette ve sosyal medyada özel hayatıyla en çok araştırılan kişilerden olmayı sürdürüyor. Peki Deniz Baysal Yurtçu kimdir? Nerelidir? Evli mi? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

teskilat zehra balaban deniz baysal yurtcu kimdir

 

Teşkilat Zehra Balaban Deniz Baysal Yurtçu kimdir?

 

5 Nisan 1991'de dünyaya gelen Deniz Baysal Yurtçu şu anda 30 yaşında. 1.72 boyundaki İzmirli güzel oyuncu, Karşıyaka İlköğretim Okulu'nu bitirdikten sonra Teğmen Ali Rıza Akıncı Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. Yaklaşık 10 yıl Karşıyaka Belediye Tiyatrosu'nda çalıştı.Kameralar karşısına ilk kez Bitmeyen Şarkı dizisi ile geçen Deniz Baysal Yurtçu; Derin Sular, Kaçak Gelinler, Rüzgarın Kalbi, Fazilet Hanım ve Kızları, Söz ve 7. Koğuştaki Mucize gibi yapımlarda rol almıştır. Deniz Baysal Yurtçu, 2019 yılında Kolpa grubunun solisti Barış Yurtçu ile dünya evine girdi. Şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanmakta olan Hizmetçiler dizisinde Ela karakterine hayat veren Deniz Baysal Yurtçu, 1.72 metre boyunda, 55 kilo ve Koç burcudur.