Teşkilat Dizisinde Halit Başkan'ın Kızı Kim Çıktı? İşte Şoke Eden Detay!

TRT1'de yayınlanan Teşkilat dizisinde Halit Başkan'ın kızı kim çıktı? TRT1'de yayınlanan başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Gürkan Uygun, Ezgi Şenler, Mesut Akusta gibi oyuncuların yer aldığı fenomen dizisi Teşkilat'ta Halit Başkan'ın kızının kim olduğu ortaya çıkarken, ortaya çıkan ayrıntılar şoke etkisi yarattı. Peki Halit Başkan'ın kızı kim? İşte detaylar..

 

TRT1'de yayınlanan Teşkilat dizisinde Halit Başkan'ın kızı kim çıktı? TRT1'de yayınlanan başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Gürkan Uygun, Ezgi Şenler, Mesut Akusta gibi oyuncuların yer aldığı fenomen dizisi Teşkilat'ta Halit Başkan'ın kızının kim olduğu ortaya çıkarken, ortaya çıkan ayrıntılar şoke etkisi yarattı. Peki Halit Başkan'ın kızı kim?

 

teskilat dizisinde halit baskan in kizi kim cikti 1

 

Sezona efsane bir giriş yaparak reyting sıralamasındaki iddiasını devam ettiren Teşkilat 32. Bölüm ile yine çok konuşulanlar arasında yer almaya devam ediyor. Dizideki bir sahne bütün dengeleri alt üst edecek. İşte detaylar…

 

teskilat dizisinde halit baskan in kizi kim cikti 2

 

Halit Başkan'ın kızı kim?

 

Pazar akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Teşkilat yeni dönemde de adından söz ettirmeye devam ediyor. TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren ilgiyle takip edilen dizide büyük gerçek sonunda ortaya çıktı. İkinci sezonda yeni oyuncuların kadroya katılmasıyla birlikte heyecan ve hareket iyice yükselmiş durumda.

 

teskilat dizisinde halit baskan in kizi kim cikti 3

 

Ancak son haftalarda büyük düşüş yaşayan Teşkilat dizisinde o ayrıntı günyüzüne çıktı. Çağlar ErtuğrulDeniz Baysal YurtcuHakan BoyavMesut Akusta ve Gürkan Uygun gibi birbirinden başarılı isimlerin rol aldığı Teşkilat son bölümüyle de akıllarda soru işaretleri bıraktı.

 

teskilat dizisinde halit baskan in kizi kim cikti 4

 

Teşkilat, en iddialı rakibi Yargı dizisinin başarısının ardından büyük bir çöküş yaşamıştı. Ancak son bölümlerde atılan adımlar biraz daha toparlanmasına neden olmuştu. Teşkilat son bölümdeki bir sahne herkesin dikkatinden kaçmış ve kimse ne olduğunu anlayamamıştı.

 

teskilat dizisinde halit baskan in kizi kim cikti 5

 

Bilindiği üzere Yıldırım’ın kızı Roza ölmüş ve yaşanan ayrılık herkesi şaşkına çevirmişti. Geçtiğimiz bölümde Halit Başkan ve Yıldırım’ın konuşması akıllarda soru işareti bırakmıştı. Yıldırım Halit Başkan’a kızının yaşadığını söylemiş ve Halit Başkan büyük bir şok yaşamıştı.

 

teskilat dizisinde halit baskan in kizi kim cikti 6

 

Buraya kadar herşey oldukça normal ama herkes Halit Başkan’ın kızının kim olduğunu merak etmeye başlamıştı. Teşkilat 32. Bölümde ortaya çıkan bu detay büyük şaşkınlık yaratacak. Güzel oyuncu Ezgi Eyüboğlu’nun canlandırdığı Ceren karakterinin Halit Başkan’ın kızı olduğu ortaya çıktı.

 

teskilat dizisinde halit baskan in kizi kim cikti 7

 

Yıldırım’la telekonferans görüşmesinin ardından “Ben bu görevi ailemi öldürenleri bulmak için seçtim. Bu iş çok uzadı artık. Pisliğe bunun için bulaştım” diyor. Ceren’in bu sözlerinin ardından ilerleyen bölümlerde Halit Başkan’ın kızı olduğu ortaya çıkacak. Ancak Ceren’e Halit Başkan’ın kızı olduğunu Yıldırım mı söyleyecek yoksa kendisi mi bulacak şimdilik merak konusu haline geldi. Kızının yeniden hayatta olduğunu öğrenen Halit Başkan ise ne gibi adımlar atacak bekleyip göreceğiz.



Etiketler: