The Berto Ve Pirana'dan Yeni Şarkı Ellerimi Bırakma!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı The Berto ve Pirana yeni şarkıları Ellerimi Bırakma'yı yayınladılar. 

 

Haber: Sedat Sarıkaya

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı The Berto ve Pirana yeni şarkıları Ellerimi Bırakma'yı yayınladılar. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı The Berto ve Pirana yeni şarkıları Ellerimi Bırakma'yı yayınladılar. 

 

the berto ve pirana ellerimi birakma dediler

 

Ellerimi Bırakma dediler!

 

Son dönemin yükselen yıldızlarından Gerçek adı Arif Gelen olan The Berto 1994 yılında Adana da dünya ya gelmiştir.Müzik dışında ticaret ile uğraşan The Berto Şu anlık tiktok videoları ve cover şarkıları ile tanınıyor.Müzik hayatına küçüklüğünden beri dahil olan sevilen sanatçı müzik geçmişi ile müzik piyasasında yeni birisi değilim diyor.Müziğe olan ilgisinin hayatına renk verdiğini dile getiriyor.Son söylediği şarkısında hitapta bulunduğu kişinin aslında bir kadın değilde müziğe olan ilgisi olduğunu şarkısında beyan ediyor. Sosyal Medyada çok paylaşılan muhteşem şarkının Söz Müziği The Berto (Arif Gelen) ve Pirana (Şahin Gümüş) yaparken Şarkının Yönetmenliğini Hüseyin Akbaş üstlenmiştir